با اینکه سلوکیان و سپس اشکانیان برای چند قرن متمادی غرب ایران را در زیر سلطه داشتند و در این دوران نیز شهرهایی بنیان نهادند و ساخت و سازیای بر پا کردند، اما برخلاف انتظار تاکنون شواهد ناچیز ی از سبک معماری ایونیک در این منطقه و به ویژه حوزۀ زاگرس مرکزی به دست آمده است. کشفیات باستان شناختی کنون تنها محدود به یافته های پراکنده معماری و یا بقایای معدودی از سنت ایونیک در چند محل چون شوش و مسجد سلیمان در جنوب غرب و نهاوند و بیستون در غرب ایران است. کشف یک سرستون ایونیک در نزدیکی شاهراه خراسان بزرگ در منطقه اسلام آباد غرب اطلاعات جدیدی در خصوص وجود بنای با معماری سبک ایونیک در این نواحی در اختیار قرار می دهد. این سرستون سنگ که با دو طومار جمع شده در جوانب و یک برگ تزئین شده، کم و بیش مشابه نمونه های خورهه، نهاوند، و قیزقاپان است و به نظر میرسد می توان آن را به دوره سلوکی/اشکانی منتسب دانست.
علی بیگی, سجاد, علی یاری, شهرام, & امینی خواه, ناصر. (1396). سرستون ایونیک مشکوفه از دشت شیان: سرنخی از یک بنای مهم دوره سلوکی/ اشکانی در نزدیکی شاهراه خراسان بزرگ، غرب ایران. باستان پژوه, 17(22), 39-48.
MLA
سجاد علی بیگی; شهرام علی یاری; ناصر امینی خواه. "سرستون ایونیک مشکوفه از دشت شیان: سرنخی از یک بنای مهم دوره سلوکی/ اشکانی در نزدیکی شاهراه خراسان بزرگ، غرب ایران", باستان پژوه, 17, 22, 1396, 39-48.
HARVARD
علی بیگی, سجاد, علی یاری, شهرام, امینی خواه, ناصر. (1396). 'سرستون ایونیک مشکوفه از دشت شیان: سرنخی از یک بنای مهم دوره سلوکی/ اشکانی در نزدیکی شاهراه خراسان بزرگ، غرب ایران', باستان پژوه, 17(22), pp. 39-48.
VANCOUVER
علی بیگی, سجاد, علی یاری, شهرام, امینی خواه, ناصر. سرستون ایونیک مشکوفه از دشت شیان: سرنخی از یک بنای مهم دوره سلوکی/ اشکانی در نزدیکی شاهراه خراسان بزرگ، غرب ایران. باستان پژوه, 1396; 17(22): 39-48.